Tietosuojaseloste

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste ja informointiasiakirja

Rekisterinpitäjä

Tamline Oy

Asiakasrekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Yhteydenotot rekisteriasioihin liittyen pyydämme osoittamaan asiakaspalveluumme:

sami.lehtonen(at)tamline.fi

Rekisterin nimi

ASIAKASREKISTERI

Ensisijaiset:

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste ja tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on yrityksen oikeutettu etu asiakassuhteen tai muun asiallisen yhteyden perusteella taikka sopimuksen täytäntöön paneminen.

Henkilötietojen, sekä yksityis- että yritysasiakkaiden, käsittelyn tarkoituksena on:

  • tuotteidemme ja palveluidemme toimittaminen ja kehittäminen asiakkaiden vaivattomamman ostokokemuksen näkökulmasta
  • sopimus- ja muiden lupaustemme ja velvollisuuksiemme täyttäminen
  • asiakassuhteemme hoitaminen
  • tapahtumien (ml. kilpailut ja arvonnat) järjestäminen
  • asiakkaan tai muun rekisteröidyn käyttäytymisen analysointi ja segmentointi
  • sähköinen ja suoramarkkinointi
  • mainonnan kohdentaminen yhtiömme omissa ja muiden tahojen verkkopalveluissa

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri sisältää asiakkaan verkkosivuilla luovuttamat tiedot (lueteltu kohdassa 3). Käsittelemme asiakasrekisterin yhteydessä seuraavia asiakkaan tai muun rekisteröidyn henkilötietoja:

  • rekisteröidyn perustiedot kuten nimi*, syntymäaika, asiakasnumero, käyttäjätunnus ja/tai muu yksilöivä tunniste, salasana;
  • rekisteröidyn yhteystiedot kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot*;
  • yritystä ja yrityksen yhteyshenkilöitä koskevat tiedot kuten y-tunnus ja yhteyshenkilöiden nimet sekä yhteystiedot*,
  • mahdolliset markkinointikiellot ja/tai –suostumukset;
  • asiakkuutta ja sopimusta koskevat tiedot kuten tiedot menneistä ja voimassaolevista sopimuksista sekä tilauksista, muut asiointitiedot kuten aihealueluokittelut ja asiakkaan ostohistoria, asiakkuuden perusteella muodostettu käyttäjäprofiili sisältäen selaustiedot, asiakkaan/rekisteröidyn kanssa käyty kirjeenvaihto ja muut yhteydenotot, evästeet ja niiden käyttöön liittyvät tiedot sekä asiakkaan itsensä vapaaehtoisesti syöttämät tiedot yrityksen järjestelmään ja maksupalvelu- ja tilitiedot.
  • mahdolliset muut erikseen rekisteröidyn suostumuksella kerätyt tiedot

Tähdellä merkittyjen henkilötietojen antaminen on edellytys sopimussuhteemme ja/tai asiakassuhteemme syntymiselle. Ilman tarvittavia henkilötietoja emme voi toimittaa tuotetta ja/tai palvelua.

Säännönmukaiset tietolähteet

Saamme tietoja ensisijaisesti seuraavista lähteistä: rekisteröidyiltä itseltään asiakkaaksi rekisteröitymisen sekä asiointien yhteydessä, ei-rekisteröityneistä asiakkaista tuotteen toimittamiseksi sekä molemmista arvontoihin ja kilpailuihin osallistumiseksi edellytettäviä tietoja, väestörekisteristä, viranomaisilta, luottotietoyhtiöiltä, yhteystietopalvelujen tarjoajilta ja muilta vastaavilta luotettavilta tahoilta. Lisäksi henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää tässä tietosuojaselosteessa kuvattuja käyttötarkoituksia varten myös julkisesti saatavilla olevista lähteistä ja viranomaisilta tai muilta kolmansilta osapuolilta saatujen tietojen perusteella sovellettavan lainsäädännön rajoissa. Tällainen tietojen päivittäminen suoritetaan manuaalisesti tai automaattisin keinoin.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Käsittelemme tietoja itse ja hyödynnämme henkilötietojen käsittelyssä lukuumme toimivia yhteistyökumppaneita tietosuojalainsäädännön ohjeiden mukaisesti. Lisäksi voimme hyödyntää henkilötietojen käsittelyssä lukuumme toimivia yrityksiä alihankkijoina. Tällöin huolehdimme käsittelysopimuksella, että henkilötietojasi käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietoja saatetaan myös luovuttaa viranomaisille pakottavan sääntelyn nojalla. Emme luovuta henkilötietoja EU/ETA alueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteritiedot on suojeltu asianmukaisin vaatimuksin. Mahdollisista tietoturvaloukkauksista ilmoitetaan tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijämme, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt. Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin henkilötiedon käyttötarkoituksen vuoksi on tarpeellista, kuitenkin niin että säilytysaika on mahdollisimman lyhyt. Asiakassuhteeseen liittyviä tietoja säilytämme kirjanpitolain mukaisesti asiakassuhteen ajan ja sen jälkeen 6 vuoden ajan. Muiden tietojen säilyttämisen tarpeellisuutta arvioimme vuosittain. Tämän lisäksi huolehdimme sellaisista kohtuullisista toimenpiteistä, joilla varmistetaan, ettei rekisteröidyistä säilytetä rekisterissä käsittelyn tarkoituksiin nähden yhteen sopimattomia, vanhentuneita tai virheellisiä henkilötietoja. Oikaisemme tai hävitämme tällaiset tiedot viipymättä.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröitynä sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot ja vaatia virheellisen tiedon oikaisua tai poistamista, mikäli siihen on lailliset perusteet. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi tai muuttaa sitä. Rekisteröitynä sinulla on tietosuoja-asetuksen mukaisesti oikeus vastustaa tai pyytää tietojesi käsittelyn rajoittamista sekä tehdä valitus henkilötietojen käsittelystä valvontaviranomaiselle. Erityisistä henkilökohtaisista syistä sinulla on oikeus myös vastustaa itseesi kohdistuvaa profilointia ja muita käsittelytoimia silloin, kun tietojen käsittelemisen perusteena on meidän välisemme asiakassuhde. Vaatimuksesi yhteydessä sinun tulee yksilöidä se erityinen tilanne, johon perustuen vastustat käsittelyä. Me voimme kieltäytyä toteuttamasta vastustamista koskevaa pyyntöä ainoastaan laissa säädetyin perustein. Rekisteröitynä sinulla on myös oikeus milloin tahansa ja maksutta vastustaa käsittelyä niiltä osin kuin se liittyy suoramarkkinointiin.

Keneen voit olla yhteydessä?

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää sähköpostitse allekirjoitettuna osoitteeseensami.lehtonen(at)tamline.fi

www.hommiin.fi vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti, postitse lähetettyihin pyyntöihin vastaus lähetetään kirjattuna kirjeenä, jolloin posti tarkastaa vastaanottajan henkilöllisyyden vastaanottovaiheessa.

Tietosuojaselosteen muutokset

Mikäli muutamme tätä selostetta, laitamme muutokset näkyville selosteeseen päivättyinä. Mikäli muutokset ovat merkittäviä, voimme informoida näistä myös muulla tavoin, kuten sähköpostitse tai laittamalla sivuillemme asiasta ilmoituksen.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

*Hinnat

Hommiin.fi :n hinnat ovat voimassa vain Internetin kautta tilattaessa.Tuotteiden voimassaolevat myyntihinnat näkyvät verkkokaupan sivuilla. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%.

Yksilöidyt tuotteet ja suuremmat erät tarjotaan aina tapauskohtaisesti.

Pyydä tarjous: myynti[at]tamline.fi

*Maksutavat

1. Paytrail Oyj

Tilaus maksetaan ennakkoon suojatussa verkkopalvelussa. Käytettävissä olevat vaihtoehdot: Nordea, Osuuspankki, Sampopankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola, Aktia, POP, SP, Nooa, Visa, Visa Electron ja Mastercard

2. Lasku

Tilaus maksetaan laskulla. Vain yritysasiakkaille, yhdistyksille, seuroille, kunnille ja kaupungeille. Lähetä yhteystietosi liisa.lehtonen[at]tamline.fi niin otamme Teihin yhteyttä haluamallanne tavalla sopiaksemme tilauksesta / toimituksesta.

3. Jousto Laskulla & Osamaksulla

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

*Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Tamline Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
c/o Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830


*Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

*Toimitusvaihtoehdot

Pyrimme toimittamaan tilaamasi tuotteet noin viikon kuluessa tilauksestasi valitsemallasi tavalla Matkahuollon toimipisteeseen ja noutopisteisiin tai yrityksen osoitteeseen. Tuotteet voi myös noutaa myymälästämme Jasperintie 270 A7, 33960 Pirkkala. Sovithan noudosta etukäteen myynti[at]tamline.fi tai 010 501 4040. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

*Toimituskulut

Matkahuolto: Nouto Matkahuollosta tai lähimmästä Matkahuollon noutopisteetä 9,50. Jakopaketti yritykseen 15€.

*Vaihto- / palautusoikeus

Palautusoikeus kuluttajakaupassa 14 vrk, yrityskaupassa ei ole automaattisesti palautusoikeutta. Kaikissa vaihto- ja palautusasioissa on sovittava etukäteen asiakaspalvelumme kanssa liisa.lehtonen[at]tamline.fi Jos yrityskaupassa ilmenee palautuksen tarve, ottakaa aina ennen mahdollista palautusta yhteys myyntiimme. Tarjoustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen pitää olla täysin käyttämätön, ja myyntipakkauksen ehjä, siis täysin myytävässä kunnossa. Brodeeratuilla tai painetuilla tuotteilla (yksilöidyillä), sekä mallipoistotuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Mikäli muutat mieltäsi tilauksen suhteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mieluiten ennen tavaran postittamista.

Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja mikäli palautuksesta ei ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla palautettuja paketteja.

Vahingoittunut paketti: Mikäli huomaat lähetyksesi vahingoittuneen, ilmoita siitä välittömästi postitoimistoon tai matkahuollon toimipisteeseen, joka tekee vahinkoilmoituksen. Älä lunasta vahingoittunutta lähetystä.

*Muut ehdot

Älä lunasta vahingoittunutta pakettia. Mikäli olet saanut väärän tai viallisen tuotteen niin palauta se meille Postin palautuspalvelulla.

*Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää niin voit lähettää meille sähköpostia myynti[at]tamline.fi tai soittaa asiakaspalveluun 010 501 4040 Asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin 9-17